Offers Over £345,000 - Under Offer


  • Short Walk from Central Corbridge
  • Recently Refurbished
  • Driveway Parking
  • Two Bed Bungalow
  • Front & Rear Gardens

Recently refurbished to an impeccably high standard this bungalows interior is unique to the estate, it has been modified to create something that will suit a variety of different purchasers. It is located within walking distance of central Corbridge and its external space is almost as impressive as the internal accommodation.

Double uPVC glazed door lead into the kitchen which is of a dramatic size with an absolute abundance of both wall and floor mounted cupboards and drawers as well as pantry cupboards. It has oak worktops on both the standard counters as well as the breakfast bar which has inbuilt power in addition to further cupboards and drawers with delightful contemporary lighting above. The double oven, dishwasher and hob are all integrated, there is a 1.5 bowl stainless steel sink with mixer tap sitting beneath a south facing window overlooking the lovely gardens.

To the rear through a contemporary partially glazed door lies the living room which has a fantastic large picture window in bay, overlooking the rear gardens and greenery beyond offering lovely views and plenty of natural light ensuring this is a wonderfully bright and airy room. Further to the large picture window, the second most notable feature of this generously sized room is the attractive gas powered wood burner style fire perfectly positioned in the corner of the room placed on a slate hearth; there is also a contemporary vertical radiator.

Continuing through the living room lies the rear hallway with keyless connected door, cloak cupboard and also the family bathroom.

The bathroom has attractive tiles to the floor, modern spotlighting to the ceiling, an array of storage in cabinets beneath the basin which is sunk into the counter top. There is a low level WC, oval bath with central filling tap and large walk in, rainwater style shower with extractor above. It also benefits from a large illuminated/ heated mirror above the basin.

Light & Spacious Throughout

From the kitchen, a door provides access to the central hallway which provides entry into both bedrooms and the ‘Jack & Jill' bathroom. There is also a loft hatch with aluminium ladder which provides access to the boarded out loft space.

The rear bedroom is an incredibly generous double which, much like the living room, has a large picture window overlooking the rear garden. This room is tremendously sized.

The second bedroom has a window facing south as well as mirror fronted sliding door fitted wardrobes with hanging space and generous amount of storage.

The Jack and Jill shower room sits between the central hallway and the south facing bedroom, it has a two piece white suite with built in storage and an illuminated/ heated wall fixed mirror as well as a walk in shower with built in tiled enclosure with extractor above. In addition, there is a traditional style radiator with chrome towel rail.

Accessed through an internal door from the kitchen lies a utility which has been converted from the original garage. It has generous storage, plumbing for washer and dryer, east facing uPVC window, 1.5 bowl stainless steel sink with drainer and mixer tap and drop down ladders leading into the loft. This home also benefits form a central vacuum system which runs throughout the property from the utility, this is a really great system making cleaning simple. There is also a roller shutter garage door proving access outside.

Beautifully Well Maintained Gardens

The majority of the gardens lie to the south, a sliding gate provides access on to the driveway from the highway this leads to the front of the utility door. The front gardens have been well landscaped to provide pleasant places to sit and enjoy the south facing orientation. There are various areas of decking both sheltered and open; made from composite materials it requires no maintenance. There is also a summer house (2.23m x 2.23m) with natural light via windows to two side and double doors for access. The summer house itself has both power and lighting.

The back garden sits on the northern elevation of the house, still benefits from sun throughout the day as it is not blocked by the single storey of the bungalow. It is predominately laid to lawn with flower beds for personalisation. There is a flagged path leading form the front door to the foot of the garden. Some residents of these bungalows treat this side of the home as the front as it is the easiest and most convenient way as a short walk into Corbridge itself.

Notice
Please note we have not tested any apparatus, fixtures, fittings, or services. Interested parties must undertake their own investigation into the working order of these items. All measurements are approximate and photographs provided for guidance only.

Floor Plan
EER Chart

The Energy-Efficiency Rating is a measure of a home's overall efficiency. The higher the rating, the more energy-efficient the home is, and the lower the fuel bills are likely to be.


marker icon